BENVINGUDA

Benvingudes i benvinguts al blog de la Llar d'Infants Orlina de Peralada.

Aquest espai pretén ser una finestra oberta on podreu veure-hi un bocí del quotidià dels vostres fills i filles a la llar d'infants.

Esperem que us agradi i us animem a participar-hi.

QUI SOM?
La Llar d'infants Orlina és un centre públic de 1r Cicle d' Educació Infantil,  amb titularitat de l'Ajuntament de Peralada, que atén la petita infància  (0 a 3 anys).


Trets d'identitat:

La Llar d’infants Orlina vetlla per oferir un ambient afectiu i tranquil, centrat en la vida quotidiana dels infants, les seves demandes, els seus interessos i les seves capacitats. L'infant com a protagonista podrà gaudir, jugar, descobrir, experimentar, crear, conèixer i créixer com a persona amb la confiança que serà reconegut, valorat i acompanyat en aquest camí.

Considerem l’infant capaç d'anar desenvolupant recursos per conèixer el seu propi cos i el món que l’envolta, per això ens proposem crear un espai viu, que provoqui interès, curiositat i expectativa, respectant el propi ritme de cada infant.

Donem molta importància al vincle família i escola, per això anem proposant diferents jornades amb les famílies al llarg del curs.

A més,  realitzem diferents sortides a l’entorn pròxim per tal de conèixer l’entorn natural que ens envolta, participem en la vida del nostre poble.L'equip humà està format per: Les educadores:


Jessy Balmón: tutoria Nadons

Sandra Bech: tutoria infantil-1 Petits  
 
Vanessa Martínez: tutoria infantil-1 Grans
     
Ariadna Cuadrado: tutoria Infantil-2
 
Nerea Vílchez Arranz : suport
 
Núria Borràs: Direcció i suport

               
 

La nostra cuinera: 

Isabel Cabrera (Beli) Personal de neteja: 


Alejandra Martínez