BENVINGUDA

Benvingudes i benvinguts al blog de la Llar d'Infants Orlina de Peralada.

Aquest espai pretén ser una finestra oberta on podreu veure-hi un bocí del quotidià dels vostres fills i filles a la llar d'infants.

Esperem que us agradi i us animem a participar-hi.

SERVEI DE MENJADOR


El servei de menjador ofereix la possibilitat de dinar i berenar al centre, ja que les hores dels àpats coincideixen amb les que els infants estan a la llar.

Es pot fer ús en modalitat fixe o esporàdica.

El centre disposa de cuina pròpia, on s'ela·laboren diàriament els àpats de dinar i berenar.

A l’hora d’elaborar els menús tenim en compte les necessitats específiques de cada infant i es procurarà oferir una dieta variada i equilibrada compaginant el menú de dinar amb el berenar.

Els menús es fan coincidir amb els de l’escola del municipi per tal de conciliar els menús del sopar a casa en cas de tenir un fill a cada centre.

Per els infants més petits hi ha diversos menús de triturat en funció dels aliments que menja cada nadó.  

Tots els aliments nous sempre s’introduiran primer a casa i després a la llar. Cal que les famílies aneu informant l'educadora de les noves incorporacions.

Al·lèrgies o intoleràncies: hi ha menú adaptat per aquests infants i es prenen totes les mesures necessàries.

Els lactants que encara no han començat la dieta sòlida es continuaran alimentant de llet. Caldrà portar-la de casa (amb unes condicions i mesures que en garanteixin la seva bona conservació). A la llar disposem de nevera i congelador  per poder conservar la llet materna.